Practise what you preach!

0
876
leren

Blijf nieuwsgierig, blijf leren. Via GoodHabitz bieden wij onze flexkrachten een breed aanbod aan online trainingen. Van Microsoft Office tot persoonlijke effectiviteit. Maar ben ik zelf eigenlijk wel nieuwsgierig genoeg om te blijven leren?

‘Practise what you preach’, zei een medewerker van GoodHabitz tegen mij tijdens een training in de Augustijnenkerk in Eindhoven.

Op dat moment kreeg ik het iets te warm, voelde het schaamrood op mijn kaken verschijnen en moest aan mezelf toegeven dat ik toch echt te weinig aan ‘practise what you preach’ had gedaan.

Ja, natuurlijk heb ik wel een aantal online trainingen gedaan en weet ik elke training van Goodhabitz te benoemen, tenslotte ben ik daar dagelijks mee bezig binnen Adecco, maar….of ik nu ook echt zelf actief ben met mezelf te ontwikkelen via de online trainingen? En of ik nu echt zelf een plan heb opgesteld welke online trainingen ik zou willen gaan doen? Ahum, nee dus! Terug naar de basis waar het binnen Adecco allemaal om draait. Ontwikkeling van de mens!

Ik weet heel goed iedereen die het maar wil horen te vertellen dat je een plan moet maken, welke trainingen geschikt zijn, wat zo ongelooflijk leuk is aan Goodhabitz, maar het is een beetje als ‘bij de loodgieter lekt het altijd’. Hier moet natuurlijk verandering in komen. Aan de slag dus! Inmiddels ben ik goed bezig hoor :). Jij ook?

Franciska van Pinxteren

LAAT EEN REACTIE ACHTER