Nog 100 dagen tot het WEURO 2017!

0
5814
WEURO

Van 16 juli t/m 6 augustus 2017 vindt het EK Voetbal voor Vrouwen plaats in Nederland, het UEFA Women’s EURO 2017. Hét grootste voetbaltoernooi voor A-teams wat Nederland in z’n eentje kan organiseren. En Adecco is maakt deel uit van deze organisatie! Twee jaar geleden zijn we gestart met de voorbereidingen en inmiddels zitten we nog maar 100 dagen voor de start! Maar wat is er in de afgelopen tijd allemaal gebeurd?

Juni 2015: ‘Trrrriiinggg!’ De telefoon gaat. Het is de collega van de KNVB (wij werken zo nauw samen met de KNVB, dat het onze collega’s zijn geworden): Het EK vrouwenvoetbal komt in juli 2017 naar Nederland. Of Adecco samen met de KNVB zich wilt bezig houden met de werving, selectie en planning van 1500 vrijwilligers. Daar hoeft Adecco niet lang over na te denken!

28 november 2016: Wauw, binnen 3 weken tijd hebben we al ruim 600 aanmeldingen binnen! Belangrijk is om ze goed op de hoogte te houden en te communiceren. Tijd voor de 1e nieuwsbrief!

23 december 2016: De 1000e aanmelding is binnen! YESSS!!!

1 maart 2017: We hebben het gehaald! 1500 volunteers aan boord. Dan wordt het nu tijd om met iedereen kennis te maken. De voorbereidingen voor deze kennismakingsbijeenkomsten zijn in volle gang!

13 maart 2017: Daar sta je dan. Samen met vele Adecco-collega’s én EK-collega’s zijn we er klaar voor om de eerste 200 volunteers te ontvangen en te screenen. Het Sparta-stadion is aangekleed in Adecco en WEURO-stijl, de loper ligt uit, de presentatie staat klaar en de nieuwe Adecco-vesten zijn aan. De weken erna volgden nog vele andere bijeenkomsten!

WEURO Volunteers

7 april 2017: Het is vandaag nog exact 100 dagen tot de start van het EK! Dit wordt gevierd met een oefenwedstrijd van de Oranje-Leeuwinnen in Stadion Galgenwaard: Nederland – Frankrijk. De eerste Volunteers gaan zelfs vanavond al aan de slag!

En nu… de komende maanden volgen elkaar in sneltreinvaart op om ervoor te zorgen dat in juli zo’n 7000 diensten gevuld zijn. April staat in het teken van de ontvangst van de diensten voor in Planbition. Mei staat in het teken van het plannen van de Volunteers en het inwerken van de lokale Volunteermanagers. Zodra in juni het rooster is gecommuniceerd, is het belangrijk dat iedereen zijn rooster bevestigt. 16 juli is het zover… Wij kunnen niet wachten!

Annemarie van der Horst
Coördinator Volunteers WEURO 2017 – Adecco

WEURO

LAAT EEN REACTIE ACHTER