Het leven na het ambassadeurschap

0
1253
Win4Youth

2016 stond voor mij in het teken van Win4Youth. Na mijn aanmelding in januari ging ik met 6 collega’s de ‘strijd’ aan. We organiseerden evenementen, haalden geld op voor goede doelen en verzamelden likes en shares op social media. 6 weken kregen we de tijd om alles te organiseren en ons verslag in te leveren. Op mijn racefiets fietste ik het kantoor van onze CEO Hans Pruis binnen. Want ja.. .dat ambassadeurschap wilde ik toch graag wel ‘even’ binnen fietsen. 😉

Inmiddels kijk ik terug op een heel mooi jaar. Vele hoogtepunten, vele mensen ontmoet en een aantal belangrijke lessen geleerd. De belangrijkste les die ik geleerd heb? Dat je meer kunt dan je denkt!

Maandenlang had ik namelijk getraind met op het hoogtepunt 10-14 trainingsuren per week. Naast een fulltime baan had ik mijn eigen kleine huishouden te runnen en moest ik natuurlijk zorgen voor genoeg nachtrust. Mijn sociale leven stond dan ook op een laag pitje.

En dan is 16 oktober voorbij. De dag waar je maanden naar toe hebt geleefd ligt ineens achter je. De dag waarop ik boven verwachting gepresteerd had. Als eerste vrouw van Adecco over de finish en Champion of the year in mijn leeftijdscategorie….Wat ga je dan doen? In mijn geval een racefiets huren om Lanzarote per fiets te verkennen! Iedereen verklaarde me voor gek dat ik ging fietsen, terwijl ik er net maanden van training op had zitten en ik mijn doel bereikt had. Ik zat echter nog steeds in die modus van sporten, sporten en nog meer sporten.

De afgelopen maanden is dat wel veranderd. Het sporten stond in november en december op een laag pitje, mede door de blessure die ik vlak voor Lanzarote opliep. Het herstel duurt wat langer dan ik had gehoopt, maar ik ben op de weg terug! Een loopanalyse en fietspositionering bij Energy Lab staat op de agenda in de hoop dat ik daar nog wat verbeterpunten uit kan halen en zo blessures kan voorkomen in de toekomst.

Daarnaast is het ook gewoon hoog tijd om weer in beweging te komen! Tijd om die kilometers voor Win4Youth te gaan maken en die conditie op peil te krijgen. Nieuwe doelen worden gesteld zo aan het begin van het jaar. Een Olympische afstand triatlon staat weer op de agenda. In 2017 niet meer als DE ambassadeur van Adecco Nederland, maar wel vol trots in m’n Adecco tri-suit! Let’s do this 🙂

Groetjes,

Lenneke Corsten

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER